Kun tulee uusia automalleja niin joskus mietityttää miten taksivarustelun asennus onnistuu tämänkin mallin kojelautaan reikiä jättämättä

Mega-Autosta toimitetaan useita autoja kuukausittain Viestipajalle varusteltavaksi. Palvelu on osaavaa ja ystävällistä. Aikataulut pitää ja niissä on ollut joustoakin tarvittaessa.

Olen asioinut Viestipajan kanssa jo noin 10 vuoden ajan. Kun tulee uusia automalleja niin joskus mieitityttää miten taksivarustelun asennus onnistuu tämänkin mallin kojelautaan reikiä jättämättä, mutta kyllä ne on Viestipajalla aina niin onnistuneet.

Auton kojelaudassa ei saisi olla reikiä ja jälkiä siinä vaiheessa kun auto palautuu ja sitä aletaan myymään vaihtoautona edelleen. Viestipajan varustamien autojen kojelaudat ovat taksilaitteiden irroituksen jälkeen lähes uuden veroisia.

Autoilijoilla on usein omia räätälöityjä toiveita varusteisiin ja laitteistojen asennuksiin omalla tyylillään. Kaikki toiveet on toteutettu hienosti. Jälki on ammattitaitoista, eikä meidän ole tarvinnut reklamaatioita vastaanottaa Viestipajan varustamista autoista.

Viestipajan hyvä sijainti suhteellisen lähellä meitä tekee autojen siirrot varusteluun helpoksi. Ammattitaitoiset kaverit kun tekee niin oletus on, että homma toimii saumattomasti, ja näin on tapahtunutkin.

Suosittelen vilpittömästi Viestipajaa kaikille, jotka autovarustelupalveluja tarvitsevat.


Sami Anttila
Mercedes-Benz, Tuotevastaava
Mega-Auto Lahti
Puh. 020 7510 437
www.mega-auto.fi