Dräger 4000 Alcotest korvaa suositun Dräger Alcotest 3820, joka saavutti nopeasti julkaisunsa jälkeen 2016 suuren suosion. Viranomaislaatua olevan kuluttajille suunnattua Dräger 3820 alkotesteriä myytiinkin vuosien varrella tuhansia kappaleita. Nyt on kuitenkin tullut aika hyvästellä 3820-malli ja ottaa käyttöön uusi Dräger Alcotest 4000

Mitä uutta Dräger 4000 Alcotest tarjoaa Dräger 3820 verrattuna?

Dräger Alcotest 4000 on ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään hyvin edeltäjänsä kaltainen alkotesteri, joka antaa tarkan puhallustuloksen nopeasti.

Suurimmat eroavaisuudet mallien välillä ovat näyttö sekä uuden 4000-mallin takaosassa oleva kansi, joka helpottaa paristojen vaihtoa. Dräger 4000 -testerin kieleksi voi valita suomen, englannin tai ruotsin. Laitteen suukappale on sama kuin edellisessä mallissa.

Nopea ja luotettava Dräger Alcotest 4000

Kuten edeltäjänsä, myös Alcotest 4000 on suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä. Suomenkieliset opasteet, selkeä näyttö, äänimerkit ja taustavalaistu painike tekevät laitteesta erittäin helppokäyttöisen, joten puhallusnäytteen ottaminen sujuu luontevasti keneltä tahansa. Aloita – Puhalla – Tulos. Näin helppoa se on.

Viestipaja kalibroi alkotesterit ja alkolukot

Viestipaja kalibroi Dräger alkotesterit ja alkometrit, jotta voit olla varma niiden tarkkuudesta. Asennamme alkolukkoja vastuullisuuteen panostavien yritysten autoihin, mm. takseihin ja kuljetusliikkeiden ajoneuvoihin. Meiltä voi myös vuokrata alkolukon valvottua ajo-oikeutta varten.  Ota yhteyttä ja kysy lisää

Parempi olla varma kuin pahoillaan. Alkometri on tarkoitettu käytettäväksi liikkeellä ollessa, jotta voit olla vastuullinen kuljettaja paikasta riippumatta.

Jotta voit olla luottavainen ajoon lähtiessä

Oletko jo ottanut viiniä yhden lasin liikaa vai onko veresi alkoholipitoisuus vielä sallituissa rajoissa? Useimmat ihmiset eivät pysty vastaamaan tähän kysymykseen. Se, miten siedämme ja miten nopeasti elimistömme polttaa alkoholia, on yksilöllistä. Tekijät kuten ruumiinrakenne ja ruoansulatus vaihtelevat ja niitä on vaikea arvioida alkoholin yhteydessä.

Veressä oleva jäännösalkoholi on asia, jonka ihmiset huomaavat liian myöhään, esimerkiksi poliisin ratsiassa. Se on riski, jota (ammattimaiset) kuljettajat eivät halua ottaa. Ja luotettavan uloshengitysilman alkoholipitoisuuden mittarin, kuten Dräger Alcotest 4000 -alkometrin, kanssa heidän ei tarvitsekaan.

Dräger 4000 alcotest, alkotesteri

Dräger Alcotest® 4000 alkometri – kun haluat olla varma

HYÖDYT, JOTKA MAHTUVAT KÄMMENELLESI:

  • Alcotest 4000 valmistetaan Saksassa korkeimpien laatustandardien mukaisesti
  • Drägerillä on yli 60 vuoden kokemus ulos-hengitysilman alkoholipitoisuuden mittaamisesta
  • Dräger-alkometreillä tehdään vuosittain yli 30 miljoonaa mittausta
  • Mittaustekniikka on sama kuin poliisin käyttämissä laitteissa
  • Laite on suunniteltu -5 °C … +50 °C lämpötiloihin
  • Koeteltu tekniikka on suunniteltu vuosien käyttöön
  • Pitkä käyttöikä varmistetaan globaalin huoltoverkostomme huolto- ja korjaustarjonnalla

Vastuullinen ajo alkaa yhdellä painalluksella

Mittaus kestää vain sekunnin: Taustavalaistu näyttö antaa selvät ja helpot ohjeet, jotka ohjaavat sinut mittauksen läpi toimintonäppäimen avulla. Lisätukea saat valinnaisella äänimerkillä.

Puhallustulos helposti ja nopeasti

Mittaustoiminnon käynnistäminen on yksinkertaista: paina vain taustavalaistua toimintopainiketta. Laitteen näyttö ja valinnaiset merkkiäänet ohjaavat käyttäjää läpi puhalluskokeen.

Dräger Alcotest 4000 on toimintavalmis muutamassa sekunnissa ja puhalluksen voi suorittaa heti. Näytteen käsittelyaika huoneenlämmössä on noin kolme sekuntia, mikäli puhallustulos on 0,00 ‰. Jos tulos on 1,00 ‰, käsittelyyn menee noin 10 sekuntia.

Kiitos kompaktin muotoilun, Dräger 4000 mahtuu vaikka povitaskuun tai käsilaukkuun. Voit siis suorittaa puhalluskokeen huomaamattomasti missä tahansa.

Suunniteltu kestämään vuosia – ammattilaisten luottamus

Dräger Alcotest 4000 on valmistettu Saksassa korkeimpien laaturstandardien mukaisesti. Laitteen säännöllisen kalibroinnin avulla mittaustekniikka pysyy tarkkana vuosia.

Saksalainen Dräger on maailman johtava lääketiede- ja turvallisuustekniikan yritys, joka on tunnettu erityisesti huippulaatuisista alkoholimittaustuotteistaan.

Tekniikkaan luottavat myös ammattilaiset – Dräger on toimittanut mittauslaitteita poliisille ja muille viranomaisille jo yli 65 ajan.

Meiltä sekä Dräger alkometrit että alkolukot

Viestipajalla on vuosien kokemus alkolukkojen asennuksista eri tarkoituksiin. Me myös kalibroimme Dräger alkolukot ja testerit.

Pitkä kokemus ja vankka asiantuntemus alalta heijastuvat tänä päivänä kaikkiin Dräger-tuotteisiin, ja laitteet ovat sekä helppokäyttöisiä että toimintavarmuudeltaan maailman kärkiluokkaa.

Dräger 4000 on pieni ja huomaamaton

Kompaktin muotoilunsa ansiosta laite mahtuu käytännössä housuntaskuun.

Tällä laitteella voit tehdä mittauksen huomaamatta milloin ja missä tahansa ja saat aina tarkan tuloksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää

Dräger alkometrien ja alko­lukkojen viral­linen jäl­leen­myyjä

Viestipaja Oy
Laatukatu 9
15680 Lahti

Puh. 03 – 7818 370
E-mail: info@viestipaja.fi

Olemme avoinna arkisin klo 8 – 16