Kiinnostaako autot, sähköinen varustelu ja uuden oppiminen?

Tule meille autovarustelijan oppiin. Voit olla taustaltasi autonasentaja tai muutoin varustelusta kiinnostunut tekijä.

Haemme autoista ja autovarustelusta kiinnostunutta oppimishaluista tekijää. Voit olla vasta valmistunut ajoneuvoasentaja, autoharrastaja tai muutoin autojen sähköisestä varustelusta kiinnostunut tyyppi.

Mitä pääset meillä tekemään?

Työssä tarvitaan kädentaitoja, autosähköjen tuntemusta ja hiukan ohjelmistojen käytön osaamista. Opit nämä meillä työn myötä, kunhan olet kiinnostunut uuden oppimisesta.

Meillä pääset varustelemaan henkilöautoja, pakettiautoja, takseja ja hälytysajoneuvoja osaamisesi mukaan. Kaikkea ei tarvitse alkuun osata, opastamme kyllä.

Asennamme mm. lisävaloja, peruutuskameroita, alkolukkoja, navigaattoreita, taksamittareita, autoilun apuvälineitä, pyörätuolinostimia ja monenlaista muuta varustelua yritysautoihin.

Asennusten lisäksi työhön sisältyy jonkin verran esim. alkolukkojen, taksamittareiden ohjelmistojen päivityksiä. Tietotekniikan ymmärrys on sinulle etu, mutta opit kyllä käyttämämme järjestelmät.

Tärkeää on halu oppia uutta

Oleellista on, että käsillä tekeminen, sähköiset järjestelmät ja uuden oppiminen kiinnostavat. Emme etsi kaiken osaavaa kokenutta tekijää vaan opetamme sinut monipuoliseen autovarustelijan tehtävään. Työ sisältää myös asiakaspalvelua tiskillä, puhelimessa ja sähköpostilla.

Kerro itsestäsi sähköpostilla

Laita lyhyt kuvaus itsestäsi sähköpostilla.
Sähköpostin aiheeksi: Autovarustelija + nimesi

Voit laittaa meiliin tekstiä, kuvaa tai vaikka videolinkin, joista ilmenee, mistä olet kiinnostunut ja mitä olet tähän saakka tehnyt.
Kerro jos harrastat jotakin käsillä tekemistä, esim. autojen parissa tai jos sähköiset järjestelmät tai vaikka ohjelmistot kiinnostavat.

Virallisista CV:stä emme tässä vaiheessa ole kovin kiinnostuneita, sellaiseen ei nyt tarvitse panostaa.
Jos sinulla on alan koulutusta niin laita tietoa milloin ja missä olet opiskellut. Oppimisen halua arvostamme.

Jos kiinnostuit tehtävästä niin laita viestiä osoitteella info@viestipaja.fi
Meillä on paljon töitä, joten emme välttämättä vastaa postiisi heti.