Vuoden Taksiammattilainen, Pauli Marjakangas suosittelee Viestipajaa

Taksiliiton hallituksen jäsen, Vuoden Taksiammattilainen 2019, Pauli Marjakangas suosittelee Viestipajaa taksien varusteluun.

Marjakangas on toiminut aktiivisesti myös LähiTaksin kiitetyssä autolaitetuki-ryhmässä, joten ymmärrystä taksivarustelusta ja -laitteista on vielä laajemmin kuin oman kaluston osalta.

Asennusjälki, yksilölliset ratkaisut, sujuva asiointi ja asiakasystävällisyys

Erityisesti em. syiden johdosta pitkän linjan taksiyrittäjä Pauli Marjakangas valitsi Viestipajan jälleen taksiensa varustelijaksi.

Pauli Marjakangas, Taksiliiton hallituksen jäsen, Vuoden Taksiammattilainen 2019, sekä Lähitaksin taksiyrittäjä, suosittelee Viestipajan palveluita varauksetta.

Viestipajalla on aina saatu asennukset ja laitevaihdot kerralla kuntoon. Palvelu on ammattitaitoista ja yksilöllistä. Tarpeet huomioidaan ja laitteet sekä tarvittavat telineet saadaan asennettua juuri niihin kohtiin mihin ne halutaan, Pauli Marjakangas kiittelee.

Työnjälki on erinomaista. Viestipajan taksivarustelusta autoon ei jää varustelun purkamisen jälkeen merkkejä taksikäytöstä vaan kojelauta on siisti ja ehjä edelleen, kehuu Marjakangas.

Auton jälleenmyyntiarvon säilyttävä varustelu

Viestipajalla takseihin tehdään automallikohtaiset asennustelineet, tarvittaessa vaikka 3D tulostamalla. Näin pidetään huolta myös auton jälleenmyyntiarvosta, kun asennuksista ei jää myyntihintaa alentavia jälkiä kojelautaan.

Viestipaja kykenee toteuttamaan yksilölliset tarpeet ja vaativatkin asennustyöt.

Suomen ensimmäinen MB EQS sähköauton taksivarustelu

Marjakangas hankki ensimmäisenä Suomessa taksikäyttöön Mercedes-Benz EQS sähköauton. Uuden sähköautomallin laiteasennusten tekeminen vaatikin huomattavaa ammattitaitoa, sekä ongelmanratkaisukykyä. Viestipajalta löytyi molempia.

Viestipaja oli ensimmäinen asennusliike, joka sai pulssimuuntimen toimimaan EQS:ssä. Muilta pajoilta soiteltiin ja kyseltiin onnistuneen asennuksen jälkeen, että miten te oikein sen teitte?
Viestipajalla onnistuu vaativammatkin työt, Marjakangas kehuu.

Pääasiassa autojen taksivarustelu kuitenkin sujuu ilman ongelmanratkaisutarpeita. Perusvarustelu on joustavaa, sujuvaa ja nopeaa.

Taksivarustelu tarvittaessa nopealla aikataululla

Ihan viimeisin, BMW:n varustelu, onnistui todella nopealla aikataululla. Soitin edellisellä viikolla, että mikä on hiihtolomaviikon tilanne, että onnistuuko siinä, ja onnistuihan se. Eli erittäin joustavaa palvelua, Marjakangas toteaa.

Se oli alle tunnin homma kun vanhasta autosta purettiin Viestipajan aikanaan asentamat varusteet pois. Laitteiden asennuksesta eikä myöskään purkamisesta jäänyt jälkiä, joista näkisi, että auto on ollut taksikäytössä.

Ehdin vielä samana päivänä noutaa uuden auton Viestipajalle, ja jo seuraavana päivänä sain uuden auton varusteltuna tuottavaan ajoon, kiittelee Pauli Marjakangas.

Monta syytä asioida vuodesta toiseen Viestipajalla

Erityisesti Marjakangas on pitänyt Viestipajan asiakasystävällisyydestä, asennusjäljestä ja sujuvasta asioinnista. Myös hintataso on erittäin kilpailukykyinen.

Pauli Marjakangas suosittelee Viestipajaa kaikille autovarustelupalveluita tarvitseville.

Suosittelen ottamaan yhteyttä Viestipajaan jos yhtään mietityttää, missä asennukset kannattaa teettää, päättää Marjakangas haastattelun.

Haastateltava:
Pauli Marjakangas
Taksi Pauli Marjakangas
taksijarvenpaa.com 

Haastattelu ja teksti:
Digioma

Kuva:
Timo Laine