Ota yhteyttä

Soita

Puhelin 03 7818 370
arkisin klo 8-16 

Kysy sähköpostilla

info@viestipaja.fi

Varaa aika

Varaa aika puhelimitse arkisin klo 8-16
Puhelin 03 7818 370

Palvelemme ajan varanneita pajalla arkisin klo 8-16, Laatukatu 9, 15680 Lahti

Ota yhteyttä

Tiedustelut sähköpostilla info@viestipaja.fi
Vastaamme viesteihin arkipäivisin.

Puhelin 03 7818 370
arkisin klo 8-16

Sopimusasiakkaiden päivystysnumerossa palvelemme 24/7

Katso alta reittiohjeet meille

Autovarustelu – Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

Miten varaat helpoiten ajan autovarusteluun?

Asia etenee helposti ja nopeasti, kun otat yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Kerro millaisesta varustelusta on kyse ja milloin auto tulisi olla valmis. 

Tiedustelut sähköpostilla info@viestipaja.fi
Vastaamme viesteihin arkipäivisin.

Puhelin 03 7818 370
arkisin klo 8-16

Ota yhteyttä heti kun tiedät, milloin saat autosi tai milloin auton varustelu on muuton ajankohtaista. Meillä on usein parin viikon jono, ajoittain pidempikin.

Millaiset autovarustelut ovat Viestipajan vahvinta aluetta?

Viestipaja on jo 30 vuotta palvellut autojen sähköisen varustelun erikoisosaajana.

Varustamme taksit, viranomaisautot ja muut ammattikäyttöön tulevat autot asiantuntemuksella.

Vahvaa aluettamme on myös autohissien ja matalalattia-autojen asennus- ja korimuutostyöt. Näiden lisäksi asennamme yksityisautoihin autoilun apuvälineitä. Tilatakseja inva-varusteltuna ja ilman olemme varustaneet jo pitkään.

Miksi ammattiautoilijat luottavat autonsa varustelun Viestipajalle?

Ammattikäytössä varustelun toimivuus vaikuttaa yrityksen tuottavuuteen. Hankalasti sijoitetut laitteet hidastavat työskentelyä ja tuottavat turhaa harmia käyttäjälleen. Meillä panostetaan sujuvaan käytettävyyteen. Tarvittaessa valmistamme 3D tulostimella yksilölliset laitteiden kiinnikkeet. 

Heikkolaatuiset tuotteet ja asennus aiheuttavat käyttökatkoja, jotka tulevat kalliiksi. Viestipajan vuosikymmenten kokemus ja ajantasainen tieto ammattiautojen varustelusta pitää autot liikkeellä ja tuottavina.

Siltä varalta, että jotain kuitenkin sattuisi, Viestipajalla on sopimusasiakkaileen 24/7 päivystypuhelin. Pääosa ongelmatilanteista saadaankin ratkaistua puhelinneuvonnalla.

Mitä erityistä Viestipaja tarjoaa pakettiautojen varusteluun?

Viestipajalla on kokemusta tilataksien varustamisesta, joissa panostetaan ohjaamon tarkoituksen mukaiseen varusteluun. Tilataksit rakennetaan pääosin pakettiautoista. Tämä kokemus auttaa luomaan myös huolto- ja tavaraliikenteen pakettiautojen ohjaamoista tuottavia.

Hyllyjen ja muiden säilytysratkaisujen lisäksi pakettiautoissa panostetaan yhä enemmän sähköiseen varusteluun. Viestipajalla onnistuu vaativatkin sähköiset varustelut.

Toimitamme huoltoautoja erityisesti asiakkaille, joilla on tarve vaativampaan sähköiseen varusteluun ja viestintätekniikkaan autoissaan.

Tarjoaako Viestipaja määräaikaishuollot ja päivitykset asentamiinsa varusteisiin?

Huollamme, päivitämme ja määräaikaistarkastamme asentamamme varusteet ja sovellukset, kuten alkolukot, autoilun apuvälineet, inva-hissit, maksupäätteet, paikannussovellukset ja taksamittarit.