Autoilun apuvälineet - vapaaseen liikkumiseen

 

Autoilun apuvälineillä muokkaamme autosi palvelemaan sinun ja läheisesi tarpeita.

Mitoitus, asennus ja käytön opastus niin, että lähdet liikkeelle turvallisin mielin.

Autoilun apuvälineet – ajamiseen ja nostamiseen

Autoilun apuvälineet - liikkumisen vapautta ja turvallisuutta

Autoilun apuvälineet helpottavat sinun ja läheisesi liikkumista. Oikein varusteltu auto lisää liikkumisen vapautta ja turvallisuutta.

Autamme valitsemaan tarpeisiisi sopivat autoilun apuvälineet.

Neuvomme vammaispalvelulain mukaisten autoilun tukien hakemisessa.

Huolehdimme luonnollisesti myös asentamiemme apuvälineiden yhteydessä auton muutoskatsastuksesta.

Asennamme apuvälineet sinulle turvalliseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Kysy lisää…

Sähköinen kääntöistuin avuksi autoiluun

Auton oviaukosta ulos kääntyvä sähköinen kääntöistuin helpottaa liikuntarajoitteisten, toimintakyvyltään heikentyneiden ja ikääntyneiden henkilöiden ajoneuvoon siirtymistä.

sähköinen kääntöistuin, C400, autoilun apuväline

C400 kääntöIstuin voidaan asentaa käyttäjän tarpeiden mukaan joko ajoneuvon etu- tai takapenkille, oikealle tai vasemmalle puolelle.

Kääntöistuimeen on olemassa niin mallikohtaisia kuin universaaleja asennussarjoja. Kääntöistuimeen voidaan valita erilaisia istuimia auton ja käyttötarpeen mukaan.

Sähköistä C400 kääntöistuinta käytetään erillisellä säätimellä, joka on saatavilla myös langattomana.

Istuimen liikerata ohjelmoidaan aina kuhunkin autoon ja asiakkaalle sopivaksi. C400 kääntöistuimessa on lisäksi selkänojan kulman säätömahdollisuus, saatavilla lisäksi käsinojat.

Sähköisestä kääntöistuimesta on myös hissitoiminnolla oleva malli.

Autamme valitsemaan oikean kääntöistuimen mallin auton ja käyttötarpeen mukaan.

Kysy meiltä sähköisen kääntöistuimen asennuksesta sinun autoosi.

Kysy muistakin autoilun apuvälineistä

Autamme mielellämme valitsemaan ja modifioimaan juuri sinun tarpeisiin sopivat autoilun apuvälineet.

Auton käsihallintalaitteet - yksilöllisesti sovitettuna

Käsihallintalaitteita on hyvin erilaisiin tarpeisiin. Autamme valitsemaan sinulle sopivat.

Asennamme ja modifioimme ajamisen apuvälineet niin, että sinun on mahdollisimman helppoa ja turvallista ajaa.

Helppokäyttöinen Easy Drive käsihallintalaite

Easy Drive on ergonominen ja helppokäyttöinen mekaaninen käsihallintalaite, jossa jarru toimii työnnettäessä käsihallintalaitteen käyttövipua eteenpäin ja kaasu vedettäessä sitä taaksepäin.

Easy Driveen on asennettavissa useimpiin autoihin.
Kysy meiltä lisää.

Henkilönostin autoon, kotiin ja matkalle mukaan

Henkilönostin Handylift nostimella matkustaja siirtyy auton istuimelle pyörätuolista nopeasti ja turvallisesti. Erinomaisen geometriansa vuoksi nostin soveltuu käytettäväksi myös pienissä autoissa.

Handylift henkilönostin asennetttuna valintasi mukaan

Handylift voidaan asentaa joko etu- tai taka-ovelle käyttötarpeesta ja automallista riippuen. Nostimen mukana toimitetaan aina nostoliina, bluetooth-kaukosäädin, automallikohtainen kiinteä tai saranakiinnike sekä nostimen säilytyspussi.

Nostokapasiteetti kiinteällä kiinnityksellä 120 kg ja 90 kg saranakiinnityksellä. Saatavilla malli myös korkeampiin automalleihin.

Siirrettävä henkilönostin

Helposti siirrettävällä saranakiinnityksellä Handylift henkilönostinta voidaan käyttää perheen kaikissa autoissa sekä käytettäessä kuljetuspalveluja.

Handylift henkilönostinta ohjataan langattomalla käsiohjaimella eikä nostinta tarvitse kytkeä auton sähköjärjestelmään.

Handylift henkilönostinta voidaan käyttää sisätiloissa liikuteltavan ja purettavan alustan avulla lattianostimena. Kolmeen osaan purettavan alustan kokonaispaino 26 kg, painavimman yksittäisen osan paino 10 kg.

Handyliftiin on saatavilla lisäksi kiinteästi asennettava seinäkiinnike, joka voidaan sijoittaa esimerkiksi sängyn viereen tai WC-tiloihin. Siirron jälkeen Handylift voidaan laittaa kuljetuslaukkuunsa seuraavaa siirtoa varten.

Kysy muistakin autoilun apuvälineistä

Autamme mielellämme valitsemaan ja modifioimaan juuri sinun tarpeisiin sopivat autoilun apuvälineet.

Liity varustelutiimiimme

Kiinnostaako autot, sähköinen varustelu ja uuden oppiminen? Haemme ajoneuvovarustelijaa monipuolisiin työtehtäviin Lahden Renkomäkeen. Työ on pääasiassa uusien ajoneuvojen varustelua - Autoilun apuvälineet- Taksivarusteet- Alkolukot- Nopeudenrajoittimet jne. Tule...

Haluatko meille autovarustelijaksi?

Kiinnostaako autot, sähköinen varustelu ja uuden oppiminen? Tule meille autovarustelijan oppiin. Voit olla taustaltasi autonasentaja tai muutoin varustelusta kiinnostunut tekijä. Haemme autoista ja autovarustelusta kiinnostunutta oppimishaluista tekijää. Voit olla...

Osa taksien maksupäätteistä lakkaa pian toimimasta – varaa asennusaika ennen ruuhkaa

Varaa uusi järjestelmä ja asennus ajoissa Semel on ilmoittanut, että TM6000 ja IWL286 maksupääte kokoonpano ei toimi enää huhtikuun 2023 jälkeen. Näiden taksamittareiden ja maksupäätteiden vaihdot pidentävät asennusjonoa jo nyt.Varaa laitteistosi ja aika asennukseen...

Dräger Alcotest 4000 alkometri aiemman 3820 tilalle

Dräger 4000 Alcotest korvaa suositun Dräger Alcotest 3820, joka saavutti nopeasti julkaisunsa jälkeen 2016 suuren suosion. Viranomaislaatua olevan kuluttajille suunnattua Dräger 3820 alkotesteriä myytiinkin vuosien varrella tuhansia kappaleita. Nyt on kuitenkin tullut...

Palvelemme poikkeustilan aikana näin

Palvelumme poikkeustilan aikana Poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta Viestipaja jatkaa toimintaansa mahdollisimman normaalisti, tukien yhteiskunnan toimintavalmiutta niiltä osin kuin pystymme sitä osaltamme edesauttamaan. Pyrimme takaamaan mm. taksien sekä...