Onko autosi varusteissa puutteita, mutta et haluaisi vaihtaa autoa?

Jos autoasi ei ole varusteltu uutena kuten haluat, niin ei hätää. Viestipaja päivittää autosi sähköistä varustelua haluatpa enemmän mukavuutta, tuottavuutta, turvallisuutta tai viihdettä. Viestipaja on autosi luottovarustaja.

Millaisten autojen varustelua Viestipajalla päivitetään?

– Meidät tunnetaan parhaiten ammattiautojen varustamisesta, mutta varustamme nykyisin paljon myös työsuhde- ja yksityisautoja. Varustamme niin uusia autoja kuin muutaman vuoden ikäisiä autoja, joihin halutaan nykyautojen varusteita.

Taksien lisäksi myös pelastuslaitos luottaa osaamiseemme, kertoo Viestipaja Oy:n yrittäjä Markku Salo luotettavuutta vaativan asiakaskunnan palvelemisesta.

Millaisin varustein omaa autoaan voi Viestipajalla päivittää?

– Voimme päivittää autoosi varusteita, jotka on jääneet uutena tilaamatta.

Usein asennamme autoihin isompia näyttöjä ja iPadeja, joihin voi liittää peruutuskameran, navigaattorin, mediasoittimen, puhelimen ja sovelluksia.

Tyypillistä varustelua on myös puhelinten lataavat telineet, lisävalot ja muu kevyempi varustelu.

Turvallisuutta lisäämään asennetaan mm. lämpökameroita, jotka auttavat havaitsemaan ihmisen tai eläimen pimeässä kauempaa kuin auton valot näyttävät.

Muokkaamme autoja myös inva-käyttöön, käsihallintalaitteita ja pyörätuoliramppien asennuksia myöten, kertoo Markku Salo Viestipajan palveluista.

Mitä Viestipaja tarjoa yritysten autoihin?

– Yritysten henkilö-, paketti ja kuorma-autoihin asennamme mm. peruutuskameroita ja -tutkia, GPS –seurantajärjestelmiä, hälyttimiä ja LED-valoja.

Autamme myös aikaa säästävien automaattisten ajopäiväkirjojen käyttöönotossa, kertoo Markku Salo Viestipajan osaamisesta.

Mikä sai teidät muuttamaan uusiin isompiin tiloihin Laatukadulle?

– Uusien suurempien tilojen myötä meille mahtuu ammattiautojen ohella varusteluun enemmän yksityisautoja. Kannattaa kysyä vapaita aikoja.

Miten auton varustelusta kiinnostuneen kannattaa olla teihin yhteydessä?

– Nopeimmin meidät tavoittaa viestipaja.fi sivumme chatin kautta. Helposti meidät saa kiinni myös puhelimitse, sähköpostilla tai Facebook-sivumme kautta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Toki voit tulla myös näyttämään varustelua kaipaavaa autoasi. Uudet toimitilat sijaitsevat osoitteessa Laatukatu 9, Lahti.

Tule päivittämään autosi Viestipajalle – autosi luottovarustajalle!

Viestipaja
Laatukatu 9
15680 Lahti

Puh. 03 – 7818 370
E-mail: info@viestipaja.fi

Olemme avoinna arkisin klo. 8 – 16

Taksien ja yritysautojen tukipalvelut sopimusasiakkaillemme ovat avoinna ympäri vuoden 24/7.

Facebook: Viestipaja

Teksti Kauppa Suomi -lehden haastattelusta

Mobicon / Jari Peltola